''Nešto plavo''

Smislili smo sjajne načine da mladenkama ponudimo nezaboravno iskustvo. Mladenke će od sada s unutarnje strane vjenčanice koju kupe ili iznajmljuju dobiti mali našiveni detalj plave mašne, koji će predstavljati ‘nešto plavo’ na njihovom svadbenom looku.

''Something Blue''

Jedinstveni način da nosite ‘nešto plavo’ na svom vjenčanju. Ovaj stari običaj nošenja plave boje na dan vjenčanja potječe još iz viktorijanskog vremena, a većina mladenki uživa u ovakvim tradicionalnim dodacima koji pružaju osobno zadovoljstvo. Pročitaj cijeli članak od ”Journal.hr”

Jedinstven način da nosite 'nešto plavo' na svom vjenčanju

I DO Weddings

Mladenke koje kupe vjenčanicu zadržat će ovaj lijepi dodatak zajedno s vjenčanicom, dok će mladenke koje se odluče za iznajmljivanje zadržati mašnu s vjenčanice kao lijepo upakiran suvenir koji će ih podsjetiti na čaroban dan njihova vjenčanja. Naravno, može biti vidljiv i plavi detalj, pa nudimo i opciju postavljanja mašne s vanjske strane vjenčanice.

Bilo da plavu mašnu želite zadržati za sebe kao svoju malu tajnu ili je ponosno pokazati kao dio svog vjenčanog izgleda, stručni tim ‘I DO wedinngs’ podržat će sve mladenke u ostvarenju njihovih snova.

Tu smo za Vas

Bilo da se radi o ukrasima, dodacima, imamo sve da vaš dan učinimo posebnim. Od cipela, mašnica, ukosnica, torbi i mnogih drugih. Posjeti nas na jednoj od naših lokacija i pogledaj cijelu kolekciju dodataka.

Povežite se s nama na društvenim mrežama